Skip to content

WOOD ART

Naast mooie en zuivere gietvloeren zijn wij bij O-Design ons ook gaan verdiepen in het combineren van epoxy met hout. Wanneer je deze twee mooie producten samenvoegt tot één geheel, ontstaan er hele mooie en unieke creaties. Ben je op zoek naar een boomstamtafel met epoxy op maat gemaakt? Je vindt het bij O-Design Apeldoorn! Houd je van een doorleefde en unieke stijl in je interieur? Wil je graag meubelstukken die niemand anders in huis heeft? Dan zijn boomstamtafels met epoxy een ongekende aanwinst voor jou. Deze eettafels worden ambachtelijk door ons vervaardigd. Geen massaproductie en geen opgedikte materialen, maar stuk voor stuk unieke en authentieke eettafels. Naast boomstamtafels met epoxy vind je bij O-Design ook bijzondere accessoires zoals: mooie klokken, fruitschalen en werkbladen voor in de keuken met epoxy. We kunnen ieder stuk hout aanpassen en transformeren tot een heel uniek item. Dankzij onze cnc machine is het zelfs mogelijk om bijvoorbeeld logo’s, foto’s e.d. in het hout te laten maken. De opties en de ontwerpconcepten bij O-Design zijn eindeloos, vraag gerust eens naar alle mogelijkheden.

BOOMSTAMTAFEL MET EPOXY OP MAAT GEMAAKT

Een boomstamtafel met epoxy op maat gemaakt is zeker een eyecatcher in jouw interieur. De bladen van de eettafels hebben een mooie en natuurlijke uitstraling en zijn allemaal ongeveer rond de 6 cm dik. De breedte van de boomstamtafel kan verschillen doordat de eettafel niet overal even breed is door de vorm. De eettafels zijn afgewerkt met een stevige epoxylaag, deze laag beschermt de onderlaag goed en het beschermt ook tegen invloeden van buitenaf. Naast het bepalen van de maat, kan je ook zelf bepalen welk onderstuk je onder de boomstamtafel wil hebben. Van een normale poot tot kruispoot en van hout tot metaal. Wil je graag lang plezier hebben van je eettafel? Epoxy is niet helemaal krasbestendig en moet daarom ook met liefde en aandacht verzorgd worden. Net als je partner! Bij het plaatsen van decoratie op de eettafel raden wij aan er een viltje onder te leggen. Zo voorkom je onnodige beschadigingen. Bij eventuele beschadigingen kan het wel eenvoudig gerepareerd worden met epoxy zonder dat het gerepareerde gebied zichtbaar blijft. Je kan de eettafels eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek, maak de eettafel daarna droog met een droge doek door middel van ronddraaiende bewegingen. Een kind kan de was doen!

Op en top persoonlijk bij O-Design Apeldoorn

Met de keuze voor een boomstamtafel met epoxy weet je zeker dat jouw interieur uniek is. Ben je op zoek naar andere mooie en natuurlijke accessoires gemaakt met epoxy? Zoek dan niet verder, want ook daarvoor kan je terecht bij O-Design! In onze werkplaats te Apeldoorn kan je zowel de productieruimte bekijken als onze showroom bezoeken waar een aantal producten als voorbeeld klaarstaan.
Voor een unieke en ambachtelijke boomstamtafel met epoxy op maat gemaakt ben je bij O-Design in Apeldoorn aan het juiste adres. O-Design biedt kwaliteit waar U op staat. Heb je nog vragen? Of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Meer weten?

Of heb je een vraag? neem gerust contact op